Hotovo a můžete se pustit do práce: Užitečné příslušenství pro vaši domácí dílnu

Dárkový poukaz, ať už k Vánocům, narozeninám nebo jiným svátkům, je stále na prvním místě v žebříčku nejoblíbenějších a nejčastěji kupovaných dárků na mnoha místech. Také jste jako vášniví kutilové měli v poslední době to štěstí, že se vám dostal do rukou dárkový poukaz do obchodu pro kutily, ale nevíte, do čeho investovat? Pokud zrovna nemáte na seznamu přání žádné konkrétní nářadí, pak se vyplatí podívat se blíže na dílenské příslušenství Einhell, protože tam určitě něco najdete!

Svou dílnu můžete vybavit například kompaktní aku lampou, aku stavebním reflektorem nebo aku rádiem. Došel vám prostor a potřebujete místo na uložení nářadí? Pak jsou možná naše praktické systémové kufry nebo vozíky na nářadí to pravé pro vás.

Vybavte si správně svou domácí dílnu - ukážeme vám, jaké vybavení do dílny potřebujete!

Co musí mít každý kutil?

Ať už jste kutil, nebo ne, některé menší nářadí jsou základním vybavením pro každého, kdo se stěhuje do vlastních čtyř stěn. Kladivo, šroubovák, kleště, klíče a imbusové klíče různých velikostí a typů - ideálně uklizené v krabici s nářadím - patří k základnímu vybavení každé domácnosti. V každodenním životě a při stavbě nábytku se velmi hodí také akumulátorový šroubovák, příklepová vrtačka, případně akumulátorová vrtačka/šroubovák nebo akumulátorová příklepová vrtačka/šroubovák. Každý, kdo někdy musel upravovat kus nábytku, zná hodnotu přímočaré pily.

Domácí dílna je snem mnoha nadšených kutilů. Aby vás však práce skutečně bavila, potřebujete správné vybavení a nářadí. Kromě velkých stacionárních strojů patří ke standardnímu vybavení dílny robustní pracovní stůl, velká skříň na nářadí a pojízdný dílenský vozík. Rok od roku se dílna ve sklepě nebo garáži rozrůstá - kromě dalších strojů a nářadí byste se však měli poohlédnout také po vhodném příslušenství!

Některé nářadí jsou nezbytnou výbavou každého kutila - ale na vybavení dílny by se nemělo také zapomínat!

Práce se správným zvukem je zábavná

Když se věnujete DIY, opravujete, řežete, brousíte, natíráte, děláte věci vlastníma rukama. S hudbou to jde vždycky líp. Dílenské rádio nebo Bluetooth reproduktor by si ve vaší dílně rozhodně měly najít místo.

Bluetooth reproduktor

Máte ve Vašem telefonu dokonalý seznam skladeb pro kutily, nebo oblíbenou aplikaci, přes kterou si pouštíte hudbu, ale v dílně nemáte reproduktory? Tento problém lze rychle, snadno vyřešit pomocí Bluetooth reproduktoru Einhell. Lehký a přenosný reproduktor se dvěma reproduktory zajišťuje slušný zvuk s hlasitostí až 85 dB. Pokud je váš telefon nebo tablet vybitý, můžete jej připojit k reproduktoru a nabít jej pomocí portu USB a zároveň použít zařízení jako powerbanku. Máte tak prakticky zařízení 2 v 1!

Kompaktní a snadno přenosný: Einhell Bluetooth reproduktor lze použít i v té nejmenší dílně.

Akumulátorové rádio

Pokud nemáte po ruce telefon, ale přesto chcete poslouchat hudbu, pomůže vám aku rádio od společnosti Einhell. Své oblíbené stanice můžete najít pomocí automatického vyhledávání stanic a uložit si 10 stanic v pásmu FM a AM. K rádiu můžete také připojit svůj chytrý telefon přes Bluetooth a bezpečně jej uložit do paměti chytrého telefonu na zadní straně. Pomocí nástěnného držáku si toto rádio najde místo v každé dílně.

Akumulátorové rádio Einhell zajišťuje nejlepší zvuk a je věrným společníkem na cestách i na pracovišti.

Optimální viditelnost pro dokonalý výsledek

Kompaktní aku svítilny

Kompaktní aku svítilny Einhell, které můžete držet v ruce nebo je pohodlně postavit, poskytují světlo přesně tam, kde ho potřebujete. V závislosti na modelu dosahují naše LED lampy svítivosti až 2 500 lumenů s neutrální teplotou barev mezi 5 000 a 7 000 Kelviny. Akumulátorová svítilna TE-CL 18/2500 LiAC je skutečně všestranná a poskytuje světelné podmínky podobné dennímu světlu jak v interiéru, na stavbě, venku, na cestách, tak při kempování. Svítí až do vzdálenosti 640 metrů. Jas lze nastavit v různých úrovních v závislosti na modelu.

Ať je den nebo noc, uvnitř nebo venku - s pomocí kompaktních aku svítilen Einhell budete mít nejlepší výhled, ať jste kdekoli.

Výkonné stavební světlomety

Na osvětlení celých místností, například pokud se zabýváte montáží sádrokartonových konstrukcí a nemáte ještě k dispozici zdroj napájení, je pro vás vhodný akumulátorový stavební reflektor. Díky širokému úhlu šíření jsou stavební LED reflektory ideální pro osvětlení celých pracovních prostor. V závislosti na modelu lze LED reflektory také snadno zavěsit pomocí dodávaného háčku, což z nich činí ideální vybavení dílny, pokud se při práci v pozdních hodin setmí.

Stavební LED reflektory Einhell jsou k dispozici v různých velikostech a s různou intenzitou světla.

Pořádek je polovina úspěchu - i v dílně

Systém ukládaní E-Cases

Nevzpomínáte si, kam jste uložili všechno nářadí, protože vaše police a skříňka s nářadím jsou plné až po okraj? Systém kufrů E-Cases od společnosti Einhell vám nabízí prostorově úsporné řešení pro bezpečné a přehledné uložení. Odolné, nárazuvzdorné kufry zajistí, že vaše nářadí bude přehledně uloženo, chráněno před poškrábáním a snadno přepravováno. Podle toho, k čemu pouzdra E-Case používáte, si je můžete pořídit vybavená pružnou nastavitelnou mřížkovou pěnou pro ochranu citlivých zařízení nebo s plastovými přihrádkami pro přehledné uložení příslušenství. Díky uzamykacímu systému můžete kufry také prostorově úsporně stohovat a jednoduše je odnést na další stavbu pomocí úchytů pro přenášení na horní straně nebo bočních úchytů.

Mimochodem, naše e-case zaujmou svou zvláštní odolností: Pokud chcete kufr přenášet za boční rukojeť, můžete jej zatížit až do hmotnosti 25 kg. Pokud skládáte dva nebo více kufrů na sebe, použijte rukojeť pro přenášení připevněnou k víku horního kufru. Horní rukojeť unese až 90 kg. Kromě toho lze kufry díky jejich robustní konstrukci zatížit shora dokonce až 300 kg - to znamená, že e-case kufry zůstanou stabilní, i když na horním kufru stojí člověk. Pokud budete kufry stohovat ve své dílně, měli byste také vědět, že nejspodnější e-case lze zatížit maximálně 1 000 kg - můžete tedy stohovat spoustu nářadí a příslušenství! Ať už chcete mít ve své dílně uklizené vybavení a příslušenství, jako jsou šrouby, vrtačky a podobně, nebo chcete být připraveni rychle vyrazit s nářadím - naše e-case zvládnou obojí.

Pevný dílenský vozík

Pokud je vaše dílna již optimálně vybavena, ale stále vám chybí úložný prostor, možná vám ještě chybí dílenský vozík. U společnosti Einhell najdete pojízdné dílenské vozíky, které v závislosti na modelu vydrží zatížení až 150 kg. Lze do něj umístit větší i menší díly a mít je kdykoli rychle po ruce. Výsuvné robustní zásuvky nabízejí dostatek místa pro různé nářadí a protiskluzové vložky zajišťují bezpečné uložení i citlivějších akumulátorových a elektrických spotřebičů. Díky čtyřem kolečkům, z nichž dvě jsou řiditelná, a parkovací brzdě jste s dílenským vozíkem také mobilní a můžete jej odvézt kamkoli, kde chcete pracovat. Blokovací systém také zabraňuje naklápění vozíku tím, že umožňuje otevřít vždy pouze jednu zásuvku. V závislosti na modelu můžete zásuvky také uzamknout.

Dílenský vozík kombinuje úložný prostor a flexibilitu v jednom - ideální pro každou dílnu.

Vylepšujte postupně vybavení své dílny

Skuteční kutilové vědí, že jejich vlastní dílna pravděpodobně nebude nikdy kompletní. A to je dobře! Vaše dílna roste spolu s vámi, vašimi požadavky a výzvami. Tam, kde dříve bylo kabelové nářadí, jsme dnes již dávno přešli na akumulátorovou verzi. Tam, kde jste ještě před pár lety pracovali s ruční pilou, jste si už dávno pořídili pokosovou pilu, přímočarou pilu a dokonce i pilu pro detailní práci. A s každým novým nářadím přibývá i nové příslušenství. Pak: Abyste nemuseli pracovat v chaosu své dílny, uspořádejte ji pomocí správného systému kufrů nebo dílenského vozíku. A pokud se již poohlížíte po příslušenství, pak proměňte svůj příští dárkový poukaz za novou svítilnu a audio vybavení.