Vysavače pro mokré a suché vysávání: Údržba, opravy a použití: Vše, co potřebujete vědět o profesionálních vysavačích

Speciální funkce vysavače: Jsou provozovány bez sáčků, takže lze snadno vysávat i mokré nečistoty. Ideální všestraný pomocník pro rychlý úklid!

Vysavače pro mokré a suché vysávání: Ideální pro obzvláště odolné nečistoty

Vysavače pro mokré a suché vysávání: Pokyny, tipy a údržba

S našimi pokyny je vysávání rychlé, snadné a efektivní. Máme pro vás také několik tipů a rad pro optimální zacházení, péči a údržbu vysavače. Rychle se z vás stane odborník na mokré a suché vysávání!

Návody, tipy a údržba vysavačů na mokré/suché vysávání

Mokré a suché vysávání: Váš vysavač je vhodný pro tyto typy nečistot.

Mokro-suché vysavače jsou bezsáčkové zázraky: Představují nejen klasické vysavače, které rychle a bez námahy odstraní suché nečistoty. Pokud je vysavač na mokré a suché vysávání používán s pěnovým filtrem, který je součástí dodávky, namísto sáčku na nečistoty nebo fleecového sáčku, lze bez problémů vysávat a odstraňovat také mokré nebo vlhké nečistoty a tekutiny.

Díky tomu jsou ideálním univerzálním zařízením na staveniště i do vaši domácnosti. Díky praktickému příslušenství, jako jsou filtry, baterie a nástavce, mohou být mokro-suché vysavače Einhell ještě univerzálnější a přizpůsobit se přesně vašim potřebám.

Nejlepší vysavače pro mokré a suché vysávání od společnosti Einhell: Naše nejoblíbenější modely

Jsou výkonné, tiché a účinné: vysavače Einhell na mokré a suché vysávání od společnosti Einhell nadchnou profesionální i soukromé uživatele jednoduchým ovládáním a působivým sacím výkonem. Mokré i suché, doma, v autě nebo na stavbě: S těmito modely najdete ten nejlepší vysavač přesně pro to, co potřebujete!

Návod na obsluhu vysavače na mokré a suché vysávání: Zde je návod k použití

Vysavač pro mokré a suché vysávání se velmi snadno ovládá. Abyste mohli svůj přístroj stále maximálně využívat, podělíme se s vámi o několik rad na různá použití tohoto univerzálního vysavače.

Instrukce: Důkladné čištění čalounění

Ať už v autě, nebo v obývacím pokoji: drobky a skvrny na čalounění, sedadlech nebo pohovce jsou vždy nepříjemné. Nečistoty, drobky nebo chlupy domácích mazlíčků lze snadno vysát pomocí hubice na čalounění speciálně navržené pro čalouněný nábytek. Pokud se potřebujete dostat do těžko přístupných rohů a zákoutí pohovky, můžete použít také úzkou štěrbinovou hubici.

Při používání hubice na čalounění však mějte na paměti, že byste ji neměli používat k mokrému vysávání. Pokud chcete z pohovky odstranit skvrny, měli byste použít buď tekuté čisticí prostředky a hadřík, nebo - pokud chcete použít mokro-suchý vysavač - práškový čisticí prostředek, který můžete po určité době z pohovky vysát. Zde se v závislosti na typu tkaniny často doporučuje jako užitečný domácí prostředek jedlá soda.

Ideální vysavač pro alergiky

Pokročilé skládané filtry HEPA zajišťují, že vysavače Einhell SACL na mokré a suché vysávání vypouštějí prakticky sterilní vzduch. To z nich činí ideální volbu pro alergiky nebo pro všechny, kteří jsou citliví na prach.

Kromě vyměnitelných filtrů mohou být vysavače vybaveny také papírovým sáčkem nebo, v závislosti na modelu, fleecovým sáčkem, který pojme prach a suché nečistoty. Sáček lze po skončení práce rychle, čistě a bezpečně zlikvidovat.

Maximální volnost pohybu s akumulátorovými vysavači na mokré a suché vysávání

Představte si, že můžete vysavač používat po celém domě, v autě nebo na stavbě, aniž byste za sebou museli tahat otravný napájecí kabel. S akumulátorovým vysavačem na mokré a suché vysávání z řady Power X-Change je to nyní možné!

Připravte se na práci bez otravných kabelů a maximální sací výkon díky výkonným a odolným bateriím. Kdekoli potřebujete odstranit prach nebo mokré nečistoty, akumulátorový vysavač na mokré a suché vysávání bude vždy po ruce připraven k použití.

Mokro-suché vysavače Einhell jsou dokonalými pomocníky při čištění vašeho vozu.

Instrukce: Spolehlivé odstraňování mokrých nečistot

Ať už se jedná o rozlité nápoje, dešťovou vodu nebo spodní vodu na staveništi: Všude tam, kde je třeba rychle a důkladně odstranit kapaliny nebo mokré nečistoty, je ideálním nástrojem vysavač na mokré a suché vysávání.

Jednoduše vyjměte papírový nebo fleecový sáček ze sběrné nádoby, vyměňte skládaný filtr za pěnový a aktivujte sací funkci vysavače. Výkonný motor a dokonalá konstrukce sacích hubic okamžitě vytvoří silný sací výkon, který odstraní vodu, vlhkost a nečistoty.

Během několika minut můžete vysušit staveniště, odstranit stojící vodu na terase nebo důkladně a efektivně vyčistit podlahu. Po skončení práce jednoduše vyprázdněte vodu z nádoby a sběrnou nádobu vytřete do sucha. A máte hotovo!

Mokro-suché vysavače jsou vhodné i na čištění podlahových rohoží.
Tip: S mokro-suchým vysavačem kombinujete výhody mokrého a suchého vysávání. Dokonalé zařízení 2 v 1!

Instrukce: Odstraňování prachu a suchých nečistot

Na prach, vlasy nebo malé množství stavební suti: Vysavač Einhell na mokré a suché vysávání je ideálním vysavačem pro odstraňování odolné špíny i na velkých plochách.

Všechny vysavače Einhell pro suché vysávání lze používat bez sáčků, ale jsou dodávány i se sáčkem na nečistoty. Pro obzvláště snadnou obsluhu mohou být suché vysavače vybaveny také velkým, robustním a obzvláště odolným fleecovým sáčkem, který pohlcuje prach a nečistoty. Díky tomu zůstává uvnitř vysavač čistý a vy můžete nečistoty v sáčku odstranit v jednom snadném kroku.

Vyspělé filtry zajišťují, že vyfukovaný vzduch z mokro-suchého vysavače je hygienicky čistý. To z nich činí ideální volbu pro alergiky.

Odstraňování prachu a suchých nečistot je s mokro-suchým vysavačem hračka.

Instrukce: Výkonné použití na stavbách

Na staveništi se může vyskytovat mnoho druhů nečistot. Suchou stavební suť, vlhká místa nebo vniknutí deště je třeba rychle odstranit, aby nedošlo ke zpomalení stavebních prací. Vysavač na mokré a suché vysávání je ideálním zařízením pro odstraňování všech druhů nečistot ze staveniště.

Abyste měli jistotu, že váš vysavač na staveništi vydrží vysoké zatížení nečistotami a prachem, měli byste si vybrat mokro-suchý vysavač Einhell SACL, protože díky skládanému filtru HEPA splňuje třídu ochrany proti prachu L. To znamená, že spolehlivě filtruje i jemný prach.

V kombinaci s integrovanou automatickou zásuvkou jsou mokro-suché vysavače vhodné i pro vysávání při používání elektrického nářadí. Pokud pracujete na stavbě například s bruskou na sádrokarton nebo přímočarou pilou a připojíte nářadí k automatické zásuvce, stačí už pouze připojit hadici k sacímu adaptéru nářadí. Po spuštění nářadí se vysavač pro mokré/suché vysávání automaticky aktivuje a odsává prach, třísky a další odpad. Automatická zásuvka tak slouží nejen jako zdroj energie, ale také k synchronnímu odsávání prachu, které se zapíná s vaším nářadím a vypíná se s mírným zpožděním po ukončení práce. Ideální pro řemeslníky, zedníky nebo stavebníky, kteří chtějí mít na staveništi čisto a uklizeno!

Správné příslušenství: Využijte svůj vysavač na mokré a suché vysávání naplno

I při běžném rozsahu dodávky jsou mokré/suché vysavače Einhell všestrannými zařízeními pro čištění mokrých a suchých nečistot. Díky tomuto příslušenství je vaše zařízení ještě univerzálnější:

Baterie pro akumulátorové vysavače na mokré a suché vysávání: S přídavnou baterií pro mokro-suchý vysavač Power X-Change můžete výrazně prodloužit dobu jeho používání. Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, jsou 18voltové baterie s kapacitou 2,5 ampérhodiny, které jsou k dispozici v řadě Power X-Change společnosti Einhell.

Papírový sáček do sběrné nádoby: Díky sáčku na suché nečistoty a prach zůstane váš vysavač čistý a bude pracovat na plný výkon i po dlouhé době používání. Pevné papírové sáčky lze z vysavače vyjmout v jednom jednoduchém kroku.

Pěnový filtr pro mokré vysávání: Používáte svůj mokro-suchý vysavač velmi často k vysávání tekutin a váš pěnový filtr je po častém používání znečištěný? V naší nabídce najdete nové pěnové filtry v praktických sadách.

Náhradní filtr: Dokonce i skládaný filtr jednou doslouží - ale u vysavače na mokré a suché vysávání to bude při správném zacházení trvat opravdu dlouho. Jaký náhradní filtr byste poté měli pro svůj přístroj hledat, se dozvíte v návodu k obsluze vysavače.

Látkový filtr: Některé mokro-suché vysavače Einhell mohou být namísto skládaných filtrů vybaveny také látkovým filtrem. Látkový filtr se nasadí na filtrační koš a upevní se gumičkou. Tím je motor chráněn před znečištěním, prach zůstává v nádobě, ale nezachycuje se ve filtru.

Sada trysek: Ztratili jste trysku nebo hledáte konkrétní trysku, která nebyla součástí dodávky? V naší nabídce naleznete různé sady trysek, včetně sady na čištění automobilů speciálně navržené pro čištění autosedaček a interiéru vašeho vozidla.

Najděte to správné příslušenství pro svůj mokro-suchý vysavač Einhell!

Shrnutí: Vysavač na mokré a suché vysávání v jednom zařízení

Vysavač na nové úrovni: Vysavače Einhell pro mokré a suché vysávání jsou vyrobeny tak, aby vám usnadnily úklid domácnosti, auta nebo staveniště. Bez námahy odstraní mokré nečistoty nebo prach, lze je používat se sáčkem nebo bez něj a díky svým filtrům jsou ideální pro alergiky. Jak se můžete přesvědčit v našem návodu k obsluze, použití vysavačů na mokré a suché vysávání je velmi snadné - a výsledky jsou přesvědčivé i v přímém srovnání s běžným vysavačem.